Vanmorgen lekker uitgeslapen allemaal en daarna direct gekeken naar het fantastische uitzicht. Het strand is hagelwit en de zee ziet er lekker uit. We ontbeten op de kamer met cornflakes, geroosterd brood en roerei, aardbeien en jus d’orange. Het was lekker zonnig en ongeveer 30oC. Tom en Nathalie gingen water kopen en wat badlakens, die hadden we niet meegenomen van huis. We reserveerden een parasol met twee ligbedden op het strand en ik ging lekker in de schaduw een boek lezen en mensen kijken. Nathalie en Sebastian gingen zonnebaden. We gingen zwemmen in de zee en zagen de vissen zwemmen, het was echt helder warm water. Jammer genoeg ging het ’s middags wat betrekken en een beetje regenen. We gingen toen op het balkon zitten.
Tom en Sebastian waren gaan informeren wat het kost om een jetski te huren dat lijkt ze leuk om samen een toer te maken, niet zo zeer langs het strand maar meer de mangrove bossen in of zo. Het was niet druk op het strand en er waren mensen bezig met parasailing of een bananenboot. Leuk om te zien. We gingen even met de auto op pad ’s middags en haalden cappuccino en frappuccino bij Starbucks, omdat de kassa niet open wilde kregen we de drankjes gratis, dat was niet verkeerd natuurlijk. Er was een gloednieuw winkelcentrum “Pier Park” waar we even rondwandelden. Nathalie paste verschillende bikini’s, we keken binnen bij Victoria’s Secret en bij een Nike factory store. Inmiddels waren ze op de kamer geweest van housekeeping en hadden we weer opgemaakte bedden en schone handdoeken. Aan het eind van de middag gingen we een eind langs het strand lopen richting een pier, het weer was gelukkig opgeknapt. De meeuwen hadden veel vis uit de zee gehaald en alleen de koppen ervan gegeten. Heel raar. ’s Avonds gingen we eten bij Carrabba’s Italian Grill, een keten waar we nog niet eerder gegeten hadden. Een goede keuze want het eten was erg lekker. Vooraf kregen we stokbrood met pesto, Sebastian en Tom hadden huisgemaakte kippensoep en Nathalie en ik namen een salade. De jongens namen pizza en Nathalie kip gevuld met kaas en rauwe ham en ik had Veal Marsala. Onze pasta bij het hoofdgerecht was koud en we kregen een extra bord pasta wat wel warm was en later een overheerlijk toetje van brownies met Amaretto. We namen er een lekkere fles Chianti bij. Onze ober praatte heel snel en heel enthousiast. Hij wilde natuurlijk weten waar we vandaan kwamen en zei dat het gebied van de Panhandle, Florida ook wel Red Neck RiviĆ©ra genoemd werd. Ze waren de laatste jaren heel erg bezig om de dirt roads weg te werken en alles op te knappen om er een toeristisch gebied van te maken. Thuisgekomen gingen we nog even zwemmen in het zwembad, het was buiten nog steeds 25oC.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten